CORA
Vreau, nu vreau, prin natura meseriei 2 pe care o am, sunt la curent cu tot ce mişcă în ţară şi în afara ei. Ce ştiri au ţinut prima pagină a ziarelor? Ce cârduri de rapoarte am avut de corectat? Ce ştiri m-au şocat? Luaţi de vă înformaţi:
1. CRIN ANTONESCU ESTE ALESUL LIBERALILOR
Până săptămâna aceasta, Crin Antonescu îmi era perfect indiferent. După ştirea conform căreia a câstigat alegerile din partid, îmi era la fel de indiferent. Ce m-a făcut să mă îndrăgostesc de Crin Antonescu? Asta:

Şi asta:

Şi a mai fost ceva. Un clip pe care Antena 3 l-a realizat în urma alegerilor, prin care se făcea o diferenţă clară între cei doi candidaţi, între două tipuri de discursuri, între două tipuri de stiluri manageriale, între două tipuri de...oameni.Oricum, concluzia-mi e clară: IL IUBESC PE CRIN ANTONESCU!

2. ARTISTUL CRISTI MINCULESCU A SUFERIT UN TRANSPALT DE FICAT
Faptul că această ştire a apărut în presa centrală semnifcă faptul că i se recunosc meritele de artist, că lumea realmente este preocupată de starea sa de sănătate. Cu toate astea, într-unul dintre tabloide, a fost publicată o fotografie care, pe mine, una, m-a şocat total! Şi nu pot decât să mă întreb: oare de câte lucruri sunt în stare jurnaliştii pentru a surprinde oamenii? Oare nu se mai respectă demnitatea unui artist? Da, a fost suficient de şocant să aflu că ficatul lui Minculescu cântărea înainte e operaţie 20 de kg! Dar fotografia asta...e prea mult!


3. UNIUNEA EUROPEANĂ ESTE GATA SĂ EMITĂ O NOUĂ TAXĂ
Consider că fotografia vorbeşte de la sine, iar comentariile mele sunt aproape de prisos. Imaginaţi-vă doar că râd în hohote! Asta a fost reacţia mea!

*Toate imaginile sunt preluate de pe www.libertatea.ro
Update 13.11.2009
Desi am precizat sursa fotografiilor pe care le-am postat, se pare ca de, fapt, ziarul Libertatea le-a preluat de la revista Q Magazine. Dar fotografiile mele sunt preluate de pe Libertatea, zau!