CORA
"Din păcate pentru tine, prost idiot umflat frustrat, ştiu că mi-ai aflat parola de yahoo şi că mă "vizitezi" zilnic!"



Dragi prieteni, nu vă speriaţi, tot eu sunt! Aşa reacţionez la nervi! Să vă povestesc ce mi s-a întâmplat! Pe când lucram eu cu spor la Mediafax, înspre zori, apare mama pe Mess. Casc ochii, mă mir şi încep o conversaţie: ce faci, mamico, n-ai somn? Nu primesc niciun răspuns. Peste căteva minute, iese. Zic: ce naiba are mama mea? A doua zi, într-una dintre lungile discuţii de la telefon, întreb: mama, tu de ce nu dormeai azi-noapte? Primesc un răspuns care mă dă cu capul de lada patului: Mamă, dar eu la ora aia dormeam dusă!
Hmmm...ceva suspect la mijloc. Nu iau în seamă...aproape că uit. Până în seara asta...când am ieşit brusc de pe Mess! Îmi arunc ochii în modem: funcţiona, nu pâlpâia niciun beculeţ. Ciudat...dacă ar fi picat netul, clipocea beculeţul.
Şi atunci, îmi amintesc brusc de păţanie. Şi îmi trece prin minte: ia să intru de pe cealaltă adresă, pe care o folosesc la serviciu. Pe invi, bineînţeles. Şi surpriză! Eram online de pe cealaltă adresă! Simt cum mi se umflă venele pe gât, cum îmi aleargă înjurăturile prin gură...le arunc înspre degete si tastez un mesaj în care i-am sugerat intrusului să iasă cât mai repede de pe ID-ul meu. Peste 30 de secunde, era ieşit.
Poate credeţi că dau semne de paranoia. Bine, admit că ceea ce s-a întâmplat în seara asta poate fi o eroare..deşi coincidenţa e cam mare...dar nu mai admit aceeaşi teorie pentru vineri dimineaţa!
Am o listă de suspecţi, plină de aceeaşi persoană, prin imensitatea ei, aştept proba contrarie...prezumţia de vinovăţie, na!
Până atunci, află că ştiu ce murdar joci şi sunt en garde!
În rest, vă salut pe toţi cordial şi vă doresc o săptămână plină de culoare!