CORA
Sunt anumite lucruri despre care nu vreau să vorbesc tocmai pentru că nu vreau să se termine. Dacă povestesc despre ele, înseamnă că deja au trecut...
Aşadar, a trecut si majoratul Otiliei, pe care recunosc că l-am aşteptat cu mult drag, pentru că ştiu cât de mult înseamnă în viaţa unui om împlinirea acestei vârste, pentru că ştiu cât e de frumos să ai toţi prietenii alături de tine, pentru că toată lumea te iubeşte! Da, toate astea i s-au întâmplat, încununate cu un party pe cinste! Deşi m-am simţit niţel băbuţă, n-am ezitat să dânţuiesc, să râd, să povestesc, să mă doară picioarele...:) M-am bucurat să fiu în preajma unor tineri adevăraţi, care se distrează pe bune, fără beţii de prost gust, fără manele şi fără să provoace incidente care apoi să le dea de furcă părinţilor. Muzică bună, bucurie, surprize, momente plăcute, prieteni buni, amintirile unor experienţe plăcute şi poate promisiunea altora noi, cadouri multe, cutii multe, că am avut noi grijă ;;)!
Mai multe cred că vor vorbi de la sine pozele, pe care promit solemn să le pun într-un update! Until then..o săptămână frumoasă tuturor, la fel de frumoasă ca vinerea ce tocmai a trecut! ;)
Etichete: , ,